Profes
divendres



Com deia en un comentari el maestro Gryphus.. he aprovat el curs.. el cicle no (m falten fer les pràctiques). Aquest post... el dedico a les persones que m’han aguantat durant aquest dos anys (professors). Seré breu...

Jokinin: Professor aficionat al hardware (igual k jo però a uns nivells menys xD). A primera vista impacta xD, però és un bon tio i he aprés bastant d’ell. Gràcies a ell, vaig muntar el meu pc.

Fmas: Un sabelotodo de programes i altres coses. Aprens molt ja que et maxacava bastant. Els exàmens eren interminables... bueno ningú els acabava xD.

Lluisco: Al principi penses... sembla un bon tio... i al final acabes dient... si és un bon tio però una mica com jo xD. Un dia li portaré el meu certificat de Cisco pq me’l firmi. Sempre recordaré les teves maxacades psicològiques. Gràcies

Gustau: Necessitaria un post sencer per dir coses d’ell xD. Només per ser del barça ja és un gran professor. Era com el Rijkarad però en blanc. Ens veurem al sopar no?? xDD

Xavier: Sempre recordaré els teus caramels alhora de fer els exàmens... motivava molt xD. Amb les nocions que ens vas donar.. el meu germà tindrà l’internet bastant xapat xDD.

Ortiz: Buaaa BUAAA! Era el nostre pastor i nosaltres el seu ramat. Gran jugador de futbol... m feia por quan et posaves de porter... pq entraves amb tot el cós??

Toni: Només el vem tenir unes setmanes, però sempre tindré al cap la seva PDA. Això si dominaves molt bé el Valencià... fins i tot més que el Xavier xD.

 
Platja in session II
dijous

Avui toca fer una visita a la sra. Platja.. aniré per prendre el sol i refrescar-se una mica a l’aigua, sempre es pot fer un castell de sorra o fer objectes indefinits amb motlles.

A la platja hi ha diversos personatges... primer de tot els més habituals, els camerunesos o senegalesos, tots ells equipats i vestits amb la seva respectiva selecció de futbol xD, intentant vendre ulleres de sol (no veure marca), gorres o altres objectes que no fa falta mencionar-los xD, els altres personatges són els xinesos... venent pelis i cds de música (la majoria de pelis les he vist a casa amb llicència emule i la música.. tinc milers de gigues al pc ple de música xD), després estan els nous personatges, les massatgistes xineses.. uff.. –Quieres que te de un massaje? –(Fent veure que dormo). Trobo a faltar gent venent gelats (segur que és molt car xD) o venent peces d'ordinador. En tot cas... m'ho passo bé xD

p.d. Bona sort a tots! i sort pels que tenen avui l’últim examen...

 
La cançó de l’estiu
dimecres

[Opá, no viavé el mundial]

Al final com sempre passen els millors equips a 1/4 (Brasil, França, Alemanya, Argentina, Anglaterra, Portugal i Itàlia) i també passa algun equip sorpresa (Ucrania). Crec que Brasil i Argentina tenen possibilitats d’obtenir el Sant Grial, encara que Brasil jugui a l’italiana. M’hagués agradat que passes Ghana però bueno.. un altre any serà. I parlant de la selecció espanyola.. a veure si alguna vegada aprenen d’Italia, allò si que és un equip ultradefensiu, no li fots ni un gol i a sobre guanya. Forza azzurra.
 
dagiosaure
dilluns
Como podéis ver dagiosaure sigue a su presa.

En un pequeño despiste... dagiosaure con sus mandíbulas obtiene su alimento.

Después de una gran cacería, dagiosaure destrozado... descansa para recuperar las fuerzas.


Ara comença el post xDD

Uff el divendres passat quanta coca!! al gimnàs coca (al finalitzar les classes d’spin i abdominals), a casa coca (moolta) i per acabar de rematar a la carpa de Manresa (m va entrar molt malament la coca.. però era molt bona xD). Avui hauré de fer triple sessió de gimnàs. Estic fart de coca.

 
Joga bonito
divendres

Ahir el sr.hyDe m va passar una gran eina!!!... és una extensió pel Firefox (petit programa). Aquest programet et mostra els resultats, els gols, les targetes de tots els partits anteriors i partits en directe, si ets una gran aficionat del futbol i/o mundial... aquesta és la teva eina! xDD

Per cert, Nostradamus va predir això:

Els espanyols travessaran els Pirineus. El rey (Luis Aragonés xD) juntament amb la seva armada guanyaran la batalla que tindrà lloc en el centre d’Europa i tornaran al seu país amb el Sant Grial (Copa del món?? xD). Demà tb faré prediccions, ale!...

 
Back to the Future
dijous



En un comentari que havia deixat en el bloc d’en garf, feia menció d'una gran peli del productor Steven SpielbergBack to the Future. M’encanta allò de fer viatges en el temps, tornar al passat i canviar coses... i viatja al futur per veure de que treballaré, on viuré, quina novia tindré... Fins i tot, com en la 2 peli de BF, compraria un llibre en el futur sobre l’historia del barça, tornar al present i apostar els resultats que apareixen al llibre xD, així m podria comprar moltes iPods. Uff i com molava aquell cotxe que recicla, el DeLorean.

Sens dubte és una peli per a grans Friks xD, tots tenim alguna peli Frik no? (Terminator també tela xD)

 
Quan era petit veia...
dimecres

He fet un top20 de dibuixos animats. Quins temps aquells quan estava tot el dia enganxat a la TV. M deixo molts dibuixos però passo de posar més de 20 xD. Aquest top ha estat possible gràcies a persones meravelloses que tinc al nou messenger 8 (una mica de SPAM).

  1. musculman
  2. 10+2
  3. dragon ball
  4. los fruitis
  5. futbolistas rey arturo
  6. postmanpat
  7. tortugas ninja
  8. Dragon quest (Fly)
  9. chicho terremoto
  10. diminutos
  11. david el gnomo
  12. mofli by HiDe_
  13. willy fog
  14. Beetlejuice
  15. isidoro
  16. calimero
  17. los moomins
  18. panda de julia
  19. trotamusicos
  20. corona magica
 
Dan dan
dimarts




Sempre, em sento atret
pel teu somriure,
i pel teu cor que m’il·lumina,
escapem-nos,
d’aquesta inmença foscor,
dóna'm la mà...

Uff feia temps que buscava aquest vídeo, al final l’amic Youtube m’ha donat un cop de mà. M’encanta la cançó i el vídeo, la podrien (cançó) utilitzar els andorrans per l’eurovision de l’any que ve xDD.

Com sabeu tots ahir vaig fer una visita a la platja, la qual el sol m va regalar una petita cremada a l’esquena... xD, i quin vent feia!!, odio quan fa molt vent. Per cert, encara tinc el genoll tocat del torneig passat, espero recuperar-me demà o deixaré l’esport xDD

... i així s’acaba l’història de les boles de drac

 
Platja in session
dilluns



Després d’un cap de setmana bastant mogut... avui per fi... faré una visita a la platja!

El divendres passat (el meu cumple xD) vaig conèixer a una meravellosa persona, va ser genial encara que fossin poques hores. Exactament portem parlant només 1 mes però semblava que la coneixia des de fa temps. Tinc ganes de tornar-la a veure, moltes ganes. Et menjaré amb patates braves i amb un granissat de llimona per postres. Per cert, pq ets tan guapa? Jo creia que això de ser guapa era una llegenda urbana xDD.

El mateix divendres però per la nit vam jugar (Tecnoba) 2 partits, la qual ... van ser derrotes xD, però el dia següent (dissabte), 3 partits... 2 victòries, uee xDD, aaa i el torneig s’ha acabat, per fi!. Ufff i ahir... molta calor en el treball, segur que es podria fer un ou ferrat al terra xDD.

I avui... a la platja amb la família! Així m poso una mica moreno. A veure si m trobo al David Hasselhoff xD.

p.d. Molta sort en l'examen d'avui (Canon Selphy, no va dirigit a tu).

 
... 22 anys després
divendres



Tatatà traatt traatt ta taa xDD (Al sortir del llit... tenia la cançó al cap xD)

Avui fa exactament 22 junys enrere va sorgir al món el primer Adagio de l’historia. Recordo les primeres paraules del metge...

Metge –aquest tio fa pinta de ser molt culé

Jo –Guaa guaaaa guaaaaa (Desidero il schweppes del limone –traducció al italià)

Deixant de banda històries passades començaré a fer el post... xDD

Avui bua... al gimnàs, prendre el sol, comprar les ulleres de sol, dinar, anar a bcn a no se que fer, i jugar el torneig de futbol. Ah ahir vem jugar el partit però l’acabarem de jugar avui (les condicions ambientals d’ahir no eren favorables per practicar algun esport). En teoria es presenta un divendres normal i corrent o no xD. Apa amics, bloggencs, blocatarencs, profes, culés, madridistes... que passeu un bon divendres.

p.d. Estic nerviós i no se pq...

p.d.2 Ofrenes al parc de l’agulla a les 15:00

p.d.3 Era inevitable fer un post del cumple xD

p.d.4 Va ser la primera persona en felicitar-me i molt puntual 00:00 xDD

 
... la libertà
dijous

Ahir vem celebrar la primera i no l’ultima derrota del torneig de futbol sala xD. El resultat va ser de 3-0, però després de veure a un gran Puyol (4-0)... en definitiva, el nostre resultat és curt xD.

Deixant de banda els comentaris futbolístics, tu DHL a veure quan m portes la samarreta de la selecció italiana, se que pot trigar una mica (made un Thailàndia), però ja han passat 6 dies xDD, val si ho se! vas dir que trigaria entre 10-21 dies xD. No puc més xD això es qüestió d’honor, vull la samarreta ja!. A veure si hauré d’ajuntar firmes al bloc... no vull arribar aquest extrem. M sembla que hauré d'esperar xD.

Titus a veure si et pugen la nota de Castellà i fots el Cicle de gimnàstica! Et vull veure fent de profe a parvularis o gent de 1er ESO.

Nota: pels interessats que m volen fer un regal... aquí teniu el link per comprar l’objecte desitjat xD

Nota 2: Molta sort a l’examen d’avui! I el treball a presentar! (No va per tu, Canon Selphy)

 
iPod + Nike
dimecres



En un post anterior parlava de la iPod nano... com sabeu tots estic bojament enamorat. Doncs fa uns mesos va sortir la iPod nano + Nike (veure vídeo), mai l’havia vist en acció... la única pega que té aquesta iPod, deixant de banda el preu (desorbitant xD), són les sabatilles esportives, si ja es car la iPod... aquestes sabatilles superen els preus estàndards. He comentat sobre iPod pq el meu cumple s’acosta xDDD.

Nota curiosa: cercant per Internet he trobat el condó més antic de l’historia, si el voleu veure aqui teniu la web o sinó aneu al museu “Tirolean County Museum”, situat a Àustria xD. Això no es tot, jo que sempre estic documentat, fa uns temps vaig descobrir que el condó més antic data a l’època del Ramses II i ho puc demostrar en aquesta web.

 
Comença el mundial
dimarts

Ahir va començar el mundial!! El primer partit va ser Itàlia – Ghana. Els azzurra es van imposar per 2 – 0, i sempre jugant a l'italiana (lleig i guarro). El següent partit va correspondre a l’equip Tecnoba (veure post d’ahir xD). El partit dels tecnobencs es presentava fàcil i al final es va guanyar per 6-1 xD, servidor va marcar un gol tipo Crespo/Larsson, és a dir, gol d’oportunista xDD, i tot seguit es va fer una dedicatòria xD. Gràcies als fitxatges frikis es podrà fer un bon torneig o no.. en tot cas s’intentarà disfrutar a lo màxim. Avui següent partit del mundial, Brasil – Croàcia. I dimecres més!.

p.d Si es guanya dimecres anirem tots a celebrar la victòria a “Canaletes”.

p.d.2 M’entretens molt i m’agrada molt.

 
Torneig futbol sala
dilluns

Com cada any... nosaltres (adagio, gryphus, titus, hide_ (newplayer), ...) participem un dels torneigs més importants del Pont de Vilomara (poble perdut per als voltants de Manresa) de futbol sala. Doncs avui és el primer partit, però serà un partit especial, on jugarem contra els nostres excompanys d’equip en tornejos passats xD, pot ser molt emotiu alhora hi pot haver una gran tensió. No se si marcaré algun gol, però si es marca.. es dedicarà el gol xDD. Aquest torneig durarà 1 setmana, però 1 partit per dia (excepte demà que no hi ha res xD) i el dissabte 3 partits.

p.d. En el googletalk no és pot mostrar imatges tipu (F) ?? gràcies.

p.d. Sort ens els treballs i examens.

 
Córrer sense sentit
divendres

Ahir com de costum penso: va vinga “he” de córrer una mica. Doncs a les 10.30 surto de casa direcció parcdelagulla. Normalment arribo en menys de 20 min, però ahir arribo al parc passats 30 min (m vaig desviar una mica de rumb, per tonto xDD). Allà m trobo a un amic jugant a pilota, com quan juga els pares amb els seus fills de 3 anys (és a dir, sense cap interés xD), jo tb vaig participar en el joc a pilota. Eren les gairebé les 12h... uff quin sol millor tornar a casa. Al arribar a casa m trobo que no tinc claus i no hi ha ningú! Els pares arriben a les 14h i el meu germà tb! I que faig?? Doncs córrer al Congost (l’altre punta de Manresa), tenia les cames fetes caldo xD. Eren la 13h. Bua encara falta, i m vaig patejar tot Manresa profunda, les cames gairebé no m responien, i veure passar 2 cops la xixo (granissades) buaaa quina gana, m’estava morint de set. Faltaven 20 min i vaig anar a una zona muntanyosa de gespa que hi ha a prop de casa, on descansen universitaris o gent que ens mengen entre ells xD, doncs allà estava estirat (el sol cremava mooolt). Finalment arribo a casa (semblava que hagués vingut de Vietnam o de quedar amb el garf.. venient garfades...). Mai més.

Camiseta sense màniga = 8 €

Pantalons i mitjons = 8 €

Sabatilles esportives = 20 €

Córrer 3h = no te preu

 
Vull el meu granissat
dijous




Ooh k ve! Que ve m’ha entrat aquesta cançó!

Ara tinc gana molta gana però gana de fotrem un granissat de llimona xD, m’encanta els granissats i com més calor faci... millor entra el granissat. Tal com diu el garf7.. allà a la xixonenca del final del passeig (manresa) és on m fotu tots els granissats i llimones gelades... bua quina gana! xDDD

Per cert, gràcies al meu company que m va posar el fondo del super-sapo, tinc el canal 6 per veure una mica de futbol... la qual quan acabi el mundial s’esborrarà per art de màgia xD. Ara es pot agafar el canal a Manresa i rodalies (k kabrons i demà mundial xDD aixi del pal tope just). Sort k no he comprat el TDT... m’he estalviat unes peles que m’aniran molt bé.

 
Super-Sapo
dimecres

Per culpa d’aquest home vaig acabar el cole (mirant exposicions de projectes) amb aquest fondo de pantalla xD, jo crec que és un super-sapo molt evolucionat.. nuse però per déu vaja pedazo bixo!! Ufff des de les 16h fins gairebé les 21h escoltant exposicions i de pas algun Pata Negra (jamoneria per excel·lència) que sempre entra bé, un Teruel i una Coca-cola siusplau.

Aquesta tarda serà una mica estrany pq ja no aniré a classee... quins records d’aquells dimecres! on només assitia 2h o 3h (pq a vegades feia 1h de tutoria xD). El més segur avui vagi a la pelu, no m tenyiré, però m faré alguna cosa... estigueu tranquils.

Avui tb faré doble sessió de gimnàs, pq en 2 anys vull estar maxote i així tenir la meva ipod (aquesta frase està molt codificat xDDD). I si estic una mica tontu durant aquets dies.. no us preocupeu, serà passatger o no.

 
06/06/06
dimarts



Avui naixerà l’anticrist, el fill de la bèstia, un tio molt rubust que deu fer molta por o no. Jo crec que fa temps ja va néixer aquest ésser superior però bueno alguns diuen que avui s’acaba el món, doncs ahir vaig fer feina xD... vaig comprar la última peça de roba per Internet xDD i us poso una cançó que m’agrada com no és del gabry ponte xD, Giulia ho mia cara ti prego salvami tuuuu... ara es pot acabar el món si vol...

La presentació del projecte va anar bé... de preguntes i de respostes hi van haver un fotimer, però bueno al final s’ha acabar xD. Avui esteu tots invitats a l’exposició del maestro Gryphus. Senti la mia voce é con questa che ti supplico... Giulia... xDD.

Per cert la samarreta és de la selecció italiana.. com no...

p.d. Menxu si feu el ball de giulia.. m’avises que hi vaig plorant i sobreexcitat.

p.d.2. Abans q s’acabi el món ... et faré un truc...

p.d.3. Ahir vaig tenir una garfada

p.d.4. (sense comenteris)

 
Presentació projecte
dilluns

Avui el Darko i jo presentarem el nostre projecte de crèdit de síntesi. Hem estat treballant durant tot el mes, a veure com anirà tot. Avui no esteu tots convidats a les 7.30 a Lacetania xDD. Esperem que els professors no es cremin alhora de fer les preguntes, però estem preparats per qualsevol cosa, si ens pregunten quin temps farà a Eslovènia els pròxims dies, nosaltres ho respondrem correctament, si ens pregunten quin equip porta més copes d’europa... ho respondrem!. Si voleu fer una ullada així per sobre el projecte... l’he penjat a la meva web.

Sort a tothom (companys de classe) i a nosaltres també.

-L‘única cosa que m falta es veure’t... todo lo demás gol de Belletti a una final xD

 
Estimat Gryphus
divendres


In good old times, remember my friend
Moon was so bright and so close to us, sometimes...

Gryphus, pot ser que avui pugui ser l’últim dia que estarem junts (de vida estudiantil). Han estat molts anys des de 1er ESO, passant per tot un llarg batxillerat, i els dos anys de cicle superior. Quantes aventures, i quantes generacions hem viscut, quants professors que deixarem i quants companys m conegut, alguns companys han acabat sent amics, gran amics (titus, sefirod). Però només tu m compartit moltes aules juntes i molts professors junts, quantes anècdotes! profe d’angles (vas tenir un full d’incidència, quin riure), d’història (quina bronca, la finesta Maaaaarc!!!), la merengue Moreno!(quins piques amb el R.Madrid), el Molins , el sr. Pascual Massana, el gran profe de català Manel Torres, el Berenguer (uff amb aquest m rigut mooolt ee!), el Delis, i molts que m deixo. Sembla que no però ha passat tot moolt ràpid, sempre recordaré aquell viatge a Itàlia, quin viatge (coincidia amb l’Eurocopa 2000, quin festival)!! també recordaré aquell gran treball de recerca amb el nostre gran tutor Toni Cano. Ens passàvem hores al pc però no fent el treball de recerca sinó fent el borinot, escoltar música o compartir opinions totalment surrealistes xDD. També Gryphus, els milers de partits del barça que m vist junts, quants partits. Aquelles vegades que marxàvem corrents després de les classes per anar a veure el barça, i aquest any per sort m tingut el millor premi.

M puc estendre mooolt més però moltisim més! però amb tot el que m viscut necessitaria escriure milers de posts o fer un altre bloc dedicat i exclusivament a les nostres vivències, m viscut massa junts.

Un forta abraçada,

Adagio

p.d. Saps que a partir d’ara serà una mica diferent però lo millor de tot... que ens seguirem veient!!!

 
u u uleguer
dijous



U u uleguer! S’acosta l’estiu… ahir va ploure molt, moltísim duran 15 min (18:00), tot era una broma. Avui fa una mica de fresca (el del temps diu que ha fet 10 ºC avorrits), però entre avui i demà tornarà el temps estable amb un sol radiant, certa persona segur que es trobarà genial durant aquests dies xD. Ahir per sort vaig poder prendre el sol u u uleguer, que bé s’està! després fer exercici al gimnàs..., total el color de la pell comença a fer efecte, crec que al setembre estaré mitjanament moreno xDD. I demà més!, al migdia prendre el sol i per la tarda fer la darrera classe del cicle superior d’administració en sistemes informàtics de l’IES Lacetània xD.

Per cert, aprofito a la avinee.... (rollo patatero del garf69) per felicitar a la Laura, avui és el seu Sant ueeee u u uleguer.