Vestit de nit
divendres

Foto: Si que passa no puc disenyar roba.. un vestit de nit by adagio? xD ah i he tingut que maquillar-la... També tinc altres vestits i roba de carrer...

Ufff una setmana cansant molt cansant, arribant tard a casa per currar com un negre i cobrar com un negre, no com l’Eto’o que cobra com un blanc.

En fi, doncs parlant del Barça… que gran! Ja era hora que el F.C.Barcelona (ho escric be pq s’ho mereix) jugui a futbol. Això deu ser pq pago una quota anual a l’entitat, pq si pago... almenys que pugui disfrutar (a veure quan dura això...).

Tampoc he tingut temps per veure els meus programes favorits, ja sabeu quins són!.. gran hermano, supermodelo, avelino i pepa. Ahir volia veure el Madrid-Betis però no el van emetre per Tv3 ni per la sexta.. tot per problemes aliens a aquestes empreses... però van fer Polònia! Doncs segurament no hagués gaudit del Madrid tan com el Polònia. Em va agradar l’escena quan el Rei agafa les seves fotos pq no li agraden i els va a cremar, i de sobte apareix el Saura i el mossos xD, també l’aparició del Justo Molinero amb el matis.si o matins.no, és bo xD.

Apa bon cap de setmana i visca jo xD

Etiquetes de comentaris: , , ,