Llegenda urbana
diumenge

Com podem veure en la foto s’observa com 2 torres bessones cauen i una estela gris (els avions) travessen els edificis, també s’observa a sota de les torres, uns edificis, duen estar situats a la Zona Zero, clar ara entenc pq es diu Cola Zero xD.

Ei actualitzo!

Us juro k el dimecres o dijous tornaré a actualitzar, només em queden 5 dies de curru, ueno 4 pq els divendres mai el conto, pq estic fins al migdia i marxo a la platja de bcn, si ja ho se.. bcn és warra.

Doncs, l’altre dia al curru, vem parlar sobre algunes llegendes urbanes, no tenim una altra cosa a fer.. jaja.

Una d’aquestes llegendes que vem parlar es va estendre molt ràpid, la del Ricky Martin, del programa Sopresa, Sopresa, jaja, que bo, genial. Ricky estava amagat a l'armari d’una noia i així poder sortir de l’armari i fer una sorpresa, però abans de fer el show, el càmera va captar imatges de com la noia es posava nata, jalea o jo que se al genitals xD, que dur i tothom es va creure aquest bolo.

L’altre llegenda que tots sabem és la de la nena de la corba, aquella que va morir fa anys i cada cop que es passa amb el cotxe a una corba de nit apareix la nena tipu The ring. L’altre versió d’aquesta llegenda, és que una vegada uns nuvis mentres disfrutaven del viatge de noces van tenir una accident a una corba d’una carretera coneguda com “La corba de Torreseca”, i durant la nit apareix la núvia per allà fent el show, i bua d’aquesta versió n’hi ha mil!.

També una de gore com quan Catalina II de Russia va morir al ser penetrada per un cavall, aquesta llegenda és més creïble no? xD. I llegendes cutres, si veus molts cops d’una ampolla reutilitzada provoca càncer, la carn de mcdonals és de rata, la de que les bambes vans són nazis pq en les soles de les bambes apareixen estrelles de David (jueus) i així poder trepitjar als jueus.. etc etc etc

És increïble això de les llegendes, pq s’estenen com un vius. Un dia explicaré un bulo a veure si s’estén per tot el món, explicaré algu de la Renfe.

Etiquetes de comentaris: