V de Vivienda
dissabte

Avui manifestació de l’assemblea VdeVivienda (no VdeVendetta) sobre l’habitatge… amb l’eslògan: "Con tanto piso vacío, se va montar un lío".

Aquest eslògan m’ha fet recordar l’últim episodi de... 30 minuts, que parlava sobre l’aturada del boom immobiliari. Es veia un barri de Madrid (no se quin barri és..) sense vida, no hi viu ningú, ja que tots els pisos estan de lloguer o en venta, i clar, no són barats.

Molta gent el que feia i fa ara és comprar un pis i dp posar-lo de lloguer/venta, poden arribar a tenir dos pisos o més, el pis on viuen i el de lloguer/venta, total, que ara ningú el pot llogar o comprar pq és molt car, i segur que en un futur aquesta gent que tenen molts pisos els hauran d’hipotecar tots xD, el mateix els hi passa això la gent d’USA.

Aquests d’USA compraven una casa tipu Simpson i dp el posaven en venta, clar, ara ningú el pot comprar (massa car) i el que han de fer és subhastar-lo xD. Vaja que el comprador li surt la meitat de preu o casi gratis! Una mansió allà és molt més barat que comprar un pis a bcn de 25m2.

Tot això provocarà el tancament d'immobiliàries, ja que no hi han gaires clients... i el que hauran de fer serà reduir els preus, fer ofertes especials i molta publicitat.

Abans compraves un pis i dp el venies el doble de preu, tot gràcies al boom. Imagineu que ara compreu un cotxe i dp el veneu pel doble de preu.. qui el comprarà?? Coi si està comprat pq el vens més car? és de segona mà! xD Això serà el que passarà en un futur llunyà amb els pisos de per aquí, però potser quan passi això nosaltres estarem a l’asilo o en un altre món.

Apa no rallo més, ja m’he desfogat jaja. La pròxima entrega.. com comprar un pis de 25 m2 i dp llogar-lo a 30 xinos, i treure’n molt benefici xD

Etiquetes de comentaris: