Personatges al tren
divendresMolt gran aquest video xD

Ala una setmana més! xD.

M’agradaria pujar en un civia! (eh amic Laprí xD) Pq tots els trens k agafo són una mica vells.., els civia semblen més moderns, a veure si arriben a Manresa.

Per cert, tinc una llista de personatges que m trobo gairebé cada dia al tren, normalment són els mateixos. De moment nombraré uns quans.

- Home Ciclista Xungu. És un home de mitjana edat amb una bici de muntanya que agafa el tren a St.Vicenç de Castellet i marxa a Sabadell Centre. Durant el trajecte fa coses rares, com xiular molt fort.

- La noia de l’UPF. Sempre es posa al final del vagó. I fa el mateix recorregut que jo (la UPF està a prop del curru), fins i tot algunes vegades m’ha acompanyat fins allà xD.. però a 10m de mi jaja. Tb l’he vista al tornar a Manresa.

- L’home de les Crosses. Es passa tot el viatge caminant pel vagó de band a banda, tot el tren xD, coix i amb les crosses a l’espatlla, vaja que no li fa cap servei.

- La parella del roce. Es passen tot el viatge fins a Sabadell foten petons i carícies, més petons, més carícies, es nota l’escalfor del vagó, fins i tot he tingut que anar despullat ja que allò era una sauna.

Ueno, un altre dia explicaré més personatges xD, espero que no llegeixin el meu bloc jaja

Bon Cap de setmana. Per cert, els que estudieu a unis espero que tingueu profes com aquest, és moooooolt bo!!!!

Etiquetes de comentaris: