Vols ser famós?? No, gràcies
divendres

Ueno no us ha agradat ser famós alguna vegada?? Ser com la Madonna que abans era treballadora dels Dunkin’ Donuts o com el Brat Pitt que abans currava de transportista de neveres.. sisi k dur xD.

Primer, heu de tenir talent en alguna cosa, no fa falta tenir massa talent, vaja només tenir bona imatge i va que xuta.

Segon, participar en videos warros o despullar-te a les revistes, fins i tot emborratxar-te, gravar-ho i posar-lo al Youtube, després podràs ser com la Hilton xD

Tercer, tenir un entrenador personal o anar cada dia al gimnàs per mantenir la silueta o marcar els músculs, ja que per ser una celebritat s’ha d’estar bo i no engreixar-se com el Ronaldo o Ronaldinho...

Quart, tenir la dentadura perfecta i molt blanca, i riure a totes les fotos encara que estiguis depressiu, sinó tapat la boca i ale.

Cinquè, una vegada que ja ets una mica famós, explicar a tot el món alguna cosa fosca de la teva vida anterior, així guanyes molts diners i les revistes t’ho agrairan molt.

Sisè, casar-te amb algú amb peles i després divorciar-te, jo com que sóc tio m’hauria de casar amb la Sharapova o la Scarlett Johansson, ueno si em casés amb la Scarlett o la Sharapova no em divorciaria mai xD.

Setè, fumar molt, beure molt, prendre milers de cafès com el Robbie Williams, això si després hauràs d’anar a centres de intoxicació xD, però tindràs milers de fans al teu costat i moltes ajudes de ONG xungues.

Vuitè, si durant la carrera de famoseo que tens, va a pique... doncs rapar-te el cabell, fer-te tatuatges al cap, així sortiràs un altre cop a les noticies i tornar-se boig xD.

Novè, introduir-te a una secta xunga com aquella del Tom Cruise, sinó entres a un GranHermano o Isla de los Famosos i vinga bona nit.

Desè, una vegada mort, construir una piràmide, ser momificat i introduït en un sarcòfag, i vinga.. fins l’eternitat xD.

Etiquetes de comentaris: