La festa de la Llum v2.0 beta amb SP4
dimecres

Actualització del post d’ahir

Ueno no tinc ganes de fer un post nou i aprofito el d’ahir jaja k gos.

És un desastre, però els hi dono unaltre oportunitat aquests del barça, si guanyen contra el Liverpool, que jugaran dintre d’unes setmanes, tornaré a confiar sinó ala bona nit. I la llum aquesta no fa il·luminar gens al barça tot el contrari va ser un eclipsi xD. Bueno amigues i amics que passeu un bon dijous i demà post normal la qual avanço el títol, "Vull ser famós” jaja.

Continuació del post d’ahir

Commemora l'arribada d'un raig d'una llum misteriosa que, procedent de Montserrat, va arribar fins l'església del Carme, fet ocorregut durant el segle XIV.

Aquest succés es va interpretar com un senyal diví, el qual va fer que el Bisbe de Vic, que s'oposava violentament al pas, per terres del Bisbat, de la Sèquia que havia de portar l'aigua fins a Manresa, canviés de parer i concedís aquest permís.

Aquesta Sèquia va permetre el desenvolupament de Manresa durant els segles posteriors i ha estat l'obra civil més cabdal de la història de la comarca.

Extret de www.firesifestes.com

Total, avui és festa i més tard (20.45 pel plus) fan el barça-liverpool sisi els del “You'll never Walk Alone”. Demà crònica del partit, però si perd el barça no hi ha crònica! jaja.

Per cert, en aquest dia de la llum és típic menjar “els caramels de la llum” jo no puc... tinc al·lèrgia als fruits secs... oohh.

Etiquetes de comentaris: ,