Comment tu t'apelle?
dimecres

Que bo ahir!!! Clar va ser Martes 13! Que més es pot demanar jaja. Al migdia vaig escoltar uns comentaris que va fer el Robinho (jugador del padrit), la qual va explotar, bua semblava que plorava xD. Ueno tot normal, fins que el nostre amic (amic en dagianès) va fer uns super comentaris!! sisi d’aquells que vas explicant mentres plores molta sang i la gent que escolta tb. El tio tenia els ulls injectats de sang i una mirada perduda, estava boig!

Va dir algunes citas celebres com aquesta:
Va críticar a l’entrenador, al Rossell (ex-directiu i amic dels brasilers nike) i al Ronaldinho, aquest últim li va dir coses molt xungues xD, quanta sang per deu xD com mola. Que dur. Però no va acabar tot!, al final de tota la calentura, mentres marxava el tio va dir: “Me la suda. Yo me llevo la pasta y encima soy famoso”, bua que gran que ets tio!!.

Després a la nit, a la cadena ser, va fer unes declaracions on el tio va continuar criticant, però aquest cop va criticar a saco al Ronaldinho, que dur, frases cèlebres com aquesta: “No podemos ser todos amigos, pero no se puede tirar a un compañero mierda, esto es lo que no acepto”, que dur pobre Ronaldinho xDD

Total, no faré cap crítica, però per mi l’Eto’o ha perdut molt com a persona, fins i tot, prefereixo que jugui l’Ezquerro pq ell com a mínim no es queixa, és una gran persona i és molt humil, vaja és un professional. encara que sigui un jugador no gaire crack xD. Ell segur que jugaria els últims 10s, per això cobra tants milions d’euros!.

Etiquetes de comentaris: ,