Cançons de la meva vida
dilluns

Què tal el finde? (finde sona una mica pijo, com diu la Mati). Doncs jo be, a més la plantilla del barça sense el Lampard van guanyar, això deu ser bo xD, total.. que moltbe jaja. A veure com ens va tots aquesta nova setmana, ei que falta res per febrer!, i a sobre febrer té 28 dies.. uff que ràpid passarà tot.L'Amour Toujours


Ueno avui parlaré sobre una de les meves cançons, no és la millor de totes, però segur que tots vosaltres l’haureu escoltat i ballat molt de joves o no tan joves xD. És la mítica cançó L’amour Tojours del Gigi sisi el d’Agostino, que no és cap tipus de peix. Una gran cançó com també la “the un deux trois, tarari comme ci comme ca” jaja o la mítica “la passion” (percert en un posts anteriors està el videoclip) o la “another way”.. etc etc.. uff n’hi han moltes!.

Ara ha canviat bastant el registre musical, sinó escolteu Lo Sbaglio xD. Total, que és un gran compositor i un mestre, espero que mai acabi la seva carrera professional, encara que sigui una mica xulu, cabronet i cregut xDD.

Etiquetes de comentaris: ,