Mundialet de clubs
dijous

Avui com ja sabeu tots el Barça ha guanyat el partit per 4 a 0 que correspon a la semifinal del mundialet de clubs. Alguns de vosaltres potser no sap que vol dir això de nom tan cutre, uenu ho explico de la meva manera jaja.

Mireu, el mundialet de clubs només participen 6 equips. Cada equip és el guanyador dels seus respectius continents, en el cas del Barça la Xampinyons League a Europa, vale si ! coi! nomes existeixen 5 continents (l'Antàrtida no val xD)... però Amèrica ho han dividit en dos (Amèrica del nord i central, i SudAmèrica), clar això vol dir que en Amèrica hi ha 2 competicions semblants a la Xampinyons League. Total, aquesta competició es fa per diners, el Barça només per participar li donen uns 1.7 milions d’€ i el qui guanyi uns 3 milions i pico, bua el Barça pot tornar a bcn amb 4 milions d’€ sense esforçar-hi gens xD, i jo aquí que no arribo a final de mes. A més aquestes hores de veure el barça al migdia (no he vist el partit, però ho he escoltat per la ràdio xD) no és gens agradable.

Si guanya el Barça... pitaran els cotxes a la 13h pel carrer?? La gent beurà cava abans de dinar?? L’afició anirà a Canaletes?? xD que xungu.

Etiquetes de comentaris: