Productes que recomano
dijous
Lays al Plato

Primer de tot la bossa sembla de patates congelades.. però no. Quan portes una estona menjant aquestes patates et dones compta que tenen el mateix gust que les clàssiques Lays. També es pot combinar amb ketchup, així per tenir més calories al cós, però son molt bones i creen addicció. Crec que també es pot introduir aquestes patates al microones, i així obtenir patates calentes.

Danissimo Stracciatella

Una bomba calòrica però deliciós! Una pijada de Danone. És genial!, m’encanta obrir la tapa i amb la cullera netejar-la, després amb la cullera agafar la crema amb trossets de xocolata i introduir-la a la boca! aaaiixxxx i no pares fins que s’acaba. Es recomana anar al gimnàs per cremar les calories adquirides a partir d’aquest producte.

Coca-Cola Zero

La gran multinacional d’USAdos Coca-Cola Company, on encara no saben sobre l’existència d’un país anomenat Georgia situat entre UE i Àsia, doncs fa poc temps van crear una beguda que no porta gens de sucre (durant 10 anys ens han dit que la cola light no porta sucre... però tot és una farsa). El gust de la Zero és molt semblant a la normal, s’ha d’anar amb compte pq crea addicció. És ideal per barrejar amb alcohol i així obtenir cubates sense sucre.. i així no danyar el nostre sistema orgànic (no ho he tastat xD)