Blocaries d’Esquerres per Catalunya i Ecològics
dijous
S’acosten les eleccions al parlament i comencen aparèixer partits polítics, sisi tan de Catalunya com de fora, sinó mireu aquesta web del “Ministerio del Interior”, hi ha cada partit! que tenen molta tela xDD “Veïns independents d’Abrera”, “Tot per Begues”, “Entesa per Llinars” o “100 x cent Pineda de Mar”. Partits on hi ha un líder que haurà de convèncer al poble o al barri o bloc de pisos. Doncs mira fa dies em volta pel cap fer un partit polític, l’anomenaré BECE (Blocaries d’Esquerres per Catalunya i Ecològics).

El meu partit polític serà de tendència liberal, progressista i independent, lluitarà per les llibertat dels blocaires, accés lliure i gratuït a Internet, lluitar pel reciclatge del hardware, zones verdes als llocs de treball, visionar tots els partits del barça gratuïtament i accés lliure al camp nou, crear sindicats de blocaries com BV (Blogger Vertical) o UBC (Unió BloCat), utilització de software lliure (Firefox, eMule, Bittorrent o winamp), etc etc etc.

Només he de trobar gent que s’identifiquin en aquesta ideologia, després obtenir escons a base de vots i crear uns bons estatuts. Apa i ja ta! tots a liarla.

Publicitat del BECE:

"Ara és hora dels blocarires"

"Volem posts, no paraules"

"Blocaires amb virtuts i, és clar, amb defectes"

"Hi ha una manera intel·ligent de fer posts, hi ha una manera decent de fer comentaris"

"Blocs amb seguretat, blocs amb futur, blocs amb sentit comú"