Gimfriks
dimarts
Ahir després d’una santa pallissa al gimnàs, si pallissa i molt santa ! des de les 17h fins les 20h, em vaig fixar els diferents tipus de gent que hi ha al meu gimnàs. Els anomenarem gimfrik (terme inventat per l’autor del bloc).

Dones riques: aquestes sempre estan ben vestides, mai suen i sempre fan bona olor. Però clar mai cremen res.

Nens (15-17 anys): aquests estan per tot arreu, mai a un lloc fixe, i es creuen que són forts. Sempre estan mirant a les nenes (15-17 anys), i el temps màxim a estar un gimnàs és de 45 min.

Nenes (15-17 anys): també ben vestides, suen una mica més que les Dones riques. Elles fan els típics moviment per que els nens prestin atenció a elles, la qual de rebot tb presten atenció homes, musculats i basket.

Homes: són els que suen més però suen molt, es passen 1h corrent a les cintes. Normalment van amb una vestimenta típic de corredor de marató. Són els millors i cremen moltes calories.

Musculmans: aquests es passen tot el sant dia a les peses, i mentres fan peses es miren al mirall, la qual veuen com les seves venen estan a punt de ruptura fibril·lar. Quan passa alguna noia, els musculats sempre fan un augment de pes.

Basket: aquests són els jugadors del Ricoh Manresa, ocupen tota la sala!, sort que en conec algu però quan estic amb ells semblo un bolet. Són els més forts del gimnàs! I tenen la veu molt molt greu.

Gossos: serien una evolució warra dels homes. Aquests suen però es passen tot el dia parlant, explicant tonteries, històries, futbol, esports, i així fins a la dutxa. Total, paguen cada mes per parlar.

Podria posar més tipus de frikis, però clar mai acabaria xDD. Per cert jo seria un friki tel tipus homes-gossos.