Profes
divendresCom deia en un comentari el maestro Gryphus.. he aprovat el curs.. el cicle no (m falten fer les pràctiques). Aquest post... el dedico a les persones que m’han aguantat durant aquest dos anys (professors). Seré breu...

Jokinin: Professor aficionat al hardware (igual k jo però a uns nivells menys xD). A primera vista impacta xD, però és un bon tio i he aprés bastant d’ell. Gràcies a ell, vaig muntar el meu pc.

Fmas: Un sabelotodo de programes i altres coses. Aprens molt ja que et maxacava bastant. Els exàmens eren interminables... bueno ningú els acabava xD.

Lluisco: Al principi penses... sembla un bon tio... i al final acabes dient... si és un bon tio però una mica com jo xD. Un dia li portaré el meu certificat de Cisco pq me’l firmi. Sempre recordaré les teves maxacades psicològiques. Gràcies

Gustau: Necessitaria un post sencer per dir coses d’ell xD. Només per ser del barça ja és un gran professor. Era com el Rijkarad però en blanc. Ens veurem al sopar no?? xDD

Xavier: Sempre recordaré els teus caramels alhora de fer els exàmens... motivava molt xD. Amb les nocions que ens vas donar.. el meu germà tindrà l’internet bastant xapat xDD.

Ortiz: Buaaa BUAAA! Era el nostre pastor i nosaltres el seu ramat. Gran jugador de futbol... m feia por quan et posaves de porter... pq entraves amb tot el cós??

Toni: Només el vem tenir unes setmanes, però sempre tindré al cap la seva PDA. Això si dominaves molt bé el Valencià... fins i tot més que el Xavier xD.