Georgia, país turísitc??
dilluns

Aviso que això és un post d’investigació! xD


Bueno tot va començar l’altre dia on vaig llegir: "Chelsea quiere fichar a Tevez por más de 80 millones € (ronaldinho va costar menys de 30)".

Anem per parts. Tevez juga al Corinthians. Aquest equip està dirigit per una empresa anomenat MSI (Media Sports Investment) la qual el presi és un Iranià amb el nom de Kia Joorabchian, fa petites visites a Georgia. Aquesta empresa té una base a Anglaterra però tots els moviments econòmics, fitxatges... es fa a Brasil. Es a dir, el MSI està ubicat al Corinthians, en aquest equip tenen els millors jugadors d’Amèrica del sud com per exemple el mateix Carlos Tèvez, Mascherano, entre d’altres. Doncs es veu que el presi Iranià construirà un camp nou pel seu equip amb els diners de Boris Berezovsky. Aquest Boris és un dels més mafiosos que hagin existit, va fer contrabans d’armes per a Txetxenia, opositor de Putin ... . Viu a Anglaterra amb un altre nom i fa petites visites a Georgia. Ara bé lo millor, tots coneixeu al Roman Abramovich, doncs aquest es fa fer ric de la nit al dia tot gracies a una relació que va tenir amb la filla de Boris Berezovsky, la qual va començar a fer petites gestions empresarials, ara és un dels més rics i amo i senyor del Chelsea, però encara manté una gran amistat amb Boris, el Abramovich també fa petites visites a Georgia.

El Abramovich diu que no té cap relació amb MSI (segur q és mentida), el presi del MSI diu que Boris no és cap soci només un amic (sort que tens amics que et fan un camp de futbol), Boris va ser el pare que no va tenir Abramovich (és més que un pare).

Preguntes: si el Chelsea fitxa a Tevez, on va a parar el 80 m de € ?? Que fan tots aquests visitant a Georgia ?? (crec que Georgia no és una lloc gaire turístic xD)

p.d Aquí acaba una part de la meva investigació, han estat dies llegint informació i intentar relacionar tot el que trobava, pot ser que algunes coses no siguin certes xD