El qüestionari
dimecres

Aquest qüestionari m’ho ha passat la Hermi! Sort que és un qüestionari té 5 preguntes i és ràpid! Que sinó...


1. Per què vas crear la teva bitàcora?

Per culpa d’un professor (fmas) que teníem l’any passat la qual ens va obligar a fer un bloc com a exercici de classe xD (el profe d’ara és un gran profe, molt bon tio i sap moltísim, llàstima que només estigui 1 any, però sempre el recordaré, una abraçada gustau!!).

Al principi, el bloc parlava d’informàtica, però ha evolucionat fins ara... ara parla bastant del barça xDDDD

2. Quantes bitàcores llegeixes al dia a part de la teva?

Els tinc posats a “Adreces d’interès” -> “Blogs” del Firefox 1.5.0.3... i son bastants, puc estar molts minuts per llegir tots els blocs! aah llegeixo entre 10 i 100 blocs diariament.

3. Saps què és un lector d'RSS? Si la resposta és sí, quin utilitzes?

Oi tant!! La resposta és sí sí sí, però no ho utilitzo gaire, si utilitzo algun doncs faig servir el del Firefox 1.5.0.3.

4. Has banejat alguna vegada gent pels seus comentaris?

NO de moment no, però he tingut molta por d’algun merengue boig, però en general tots són bones persones (és mentida xDD)

5. Quin és el benefici i el perjudici que t'ocasiona aquest món de les bitàcoles?

Benefici: Coneixes a moltes persones, saps una m ica de la seva vida la qual a mi això m’encanta (sóc una mica cotilla) i fins i tot t’enganxes a algun blocaire. També aprens alguna coseta, ja veus això del bloc és un bon mitjà de comunicació! xD

Perjudici: Els blocs m treuen minuts de la meva vida. Puc passar molta estona llegint blocs. Si estàs avorrit, fas un rua als blocs i ja han passat les 2h..


Passo l’enquesta.....

a.... als guanyadors de la porra, primer de tot a la KAsh (quan tinguis temps o un moment ho fas i ho faràs!) i al meu amic garf4 que sembla k no però m l’estimo molt xD