Comentari Barça-Madrid
diumenge

Ningú va guanyar la porra ueeee!!! xDD

Després del Màlaga, Benfica.. ara Madrid. Ahir el Barça va ser un clar dominador, es mereixia més que un simple empat, no fa falta que ens regali un penal, es veu simple vista quin equip és el millor, només s’ha de veure les estadístiques. No m’importa que expulsin a R.Carlos per dir “mierda” al àrbitre, total té 33 anys, és un jugador gran i està a les acaballes de la seva carrera.
Madrid m va recordar ahir a un equip petit, veure Xup (Manresa), però amb una gran diferència que a les seves files està Ronaldo, només un xut entre pals en tot el partit, un gol xDD(Valdés va ser un espectador més, igual que Robinho), si Ronaldo estigués al F.C.Barcelona... i el Barça molts xuts entre pals (vease Màlaga, Benfiga), zero goles.

Si el Madrid no és capaç de guanyar al Barça d’ahir, serà capaç de guanyar quan el Barça tingui a Messi, Xavi, Màrquez, Edmilson i els titulars d’ahir?? xDDD
Total va ser un altre partit amistós, ara vindrà el partit de veritat. Dimecres hem de guanyar, no val crear mil ocasions i fallar totes, s’ha de guanyar fent molts gols!!

p.d. Ayy pobre Roncero.. xDDD com m’agrada que es queixin aquests madrilenys, m recorda molt quan el Barça portava 3 anys sense guanyar res. Per què Roncero només parla del penal, el gol de Ronaldo i l’expulsió de R.Carlos?? (com disfruto xD). Pq no parla sobre la celebració de Ronaldinho?? (Ronnie ets un crack, dins i fora del camp).