Robatori al Cine
dilluns

Ahir vem anar al cine a veure Jennifer Aniston, dic això pq al comprar l’entrada no sabia de que anava no se si era drama, romàntica, terror... però bueno al ser la Jennifer creia que seria una peli còmica, doncs si ho és xDD i la peli va estar guapa igual que ella. L’únic inconvenient és el preu de l’entrada 6.10 € si senyors! Un robatori pitjor que “el robo del siglo”. Com pot valer una peli més de 1000 peles? Si la peli que veus no t’agrada, 1000 peles fa molt mal. Cada any van pujant en mica en mica, això no té límit! En un futur no molt llunyà segurament s’haurà de pagar 10 € ... com no sigui la continuació de Matrix o la de el señor de los anillos no hi vaig!.

Bueno deixant de banda al robatori d’ahir, abans d’entrar al cine m vaig quedar a veure el partit del Madrid uns segons, la qual vaig coincidir amb l’únic gol de Madriz. Normalment quan es marca un gol l’equip ho celebra igual que tb ho fa la banqueta, doncs ahir va ser molt trist, marca el Madriz i la banqueta ni s’immuta només el M.Salgado fa dos cops amb la mà i ja ta! Veure aquesta imatge és pot saber com està el Madriz. Ahh mireu (només futboleros o no) aquesta noticia/crònica de l’AS, no té deperdició.

"Sólo a falta de 13 minutos salió Cassano, que con desprecios así tiene razones para vengarse y devorar todos los donuts de la panificadora nacional." - JUANMA TRUEBA (Diario AS)