Personatges
dijous
Al gimnàs hi ha un fotimer de personatges! la qual jo tb m’incloc! Doncs ahir es van reunir bastants, i penso... hi ha alguns q es mereixen sortir al bloc xDDD. Tot seguit destacaré uns quants..
-El Heviata/Rockero, persona de mitjana edat, cabells llargs i arrissats, sempre amb les botes camperoles... i bueno sempre va dient el mateix!! Com un disc rallat. Que si va al concert dels Rolling, que no se del Mick Jagger xDDD, i cada dia així.
-El One-Leg, persona que per desgràcia va perdre un cama... té una edat avançada, porta un gorro de piscina i va fent exercici, és una mica pesat.... eii porta’m aquells pesos que jo no puc!, ja a la teva edat aixecava 90 kilos!.... vinga q tu pots o ets amrica!! Fa temps que no el veig.
-El marinero, només l’he vist un parell de dies però s’ho mereix!!, home de mitjana edat, cabells llargs però amb una calba tipo Zidane, per això porta un gorro de mariner mentre fa exercici. Fa uns moviments molt estranys nu se deuen ser de pescadors, i bueno esta molt tatuat! I es dutxa amb poca aigua, deu ser pq no es salada.
-El monstruinho, juga al Ricoh Manresa, edat inferior a la meva i es brasiler. Es un monstre d’uns 2 m i és molt gros, és una bestia. Cada dia fot peses i moltes, no para, realment fa por, té un braços que semblen el meu cós. Els altres jugadors de basquet venen de tan en tan... xDD.
-Múscul Menfis, noi d’un 30 anys, cabell curt i és bastant fort. Típic tio que vol augmentar molt la musculatura, va amb malles i samarreta de tirants. Un dia m va ensenyar un exercici de pectorals que ara el continu fent, té influencies a la discoteca Menfis xDD, algun dia d’aquets li diré que m regali entrades.
Que faríem sense els personatges, ells donen color a la vida xDD