Paris Hilton una vegada més hakejada
divendres

Ja fa un temps que algú, molt simpàtic, va penjar un vídeo molt íntim d’ella a Internet, la qual va donar la volta al món.

Una vegada més li ha tornat a passar, però ara li han hakejat el seu mòbil. El tema és que ella utilitza el sistema T-Mobile, la qual incorpora accés a Internet, correu electrònic i càmera fotogràfica. Encara no se sap com els personatges han entrat al seu móbil... però jejeje ara ve lo millor, es que ella té una mascota que se l’estima molt però molt pos imagineu, només cal saber el nom d la mascota i posar-ho al password... sisi i ara ve lo millor de tot, si no t’en recordes del pass et surt una pregunta... la pregunta que tenia era...Quin és el nom de la teva mascota preferida?? (Sense comentaris).

El haker no s’ho va pensar dos cops i va penjar tota l’agenda a Internet, la qual hi havia de tot, números de telèfons... (com sabeu Hilton és la heretera hotelera del HILTON i una estrella de televisió, la qual té molt contactes i molts telèfons, pos imagineu).. aquest són uns quants:

EMINEM = 1-917-776-7643
Vin Diesel = 1-310-279-6312
Roddick, Andy = 1-512-228-2207

Entre d’altres, com Christina Aguilera, Avril Lavigne,Lindsay Lohan, Fergie (Black Eye Peas), Anna Kournikova, Ashley Olsen

No només tenia telèfons sinó també totes les fotos que posseïa al mòbil (fotos sense comentaris), i tots els correus que escrivia o rebia… tota una historia.A més, ja li pa passar tot això fa un temps però no va ser tan greu com ara, lo bó es que un cop que li van entrar aquella vegada, Paris no va tenir la remota idea q un cop hakejat va bé de canviar d'usuari o de contrasenya, no ho se, però de segur que jo hagués canviat minimament de contrasenya.

Tot i que té 24 anys és tot un cas, i sempre es pregunta.. Perquè em passa tot això a mi? ... però noia si tinguessis una mica de cap no et passaria tot això, encara tens temps de canviar , i una cosa no gastis el temps parlant!.



 
Yo, Robot 2
dilluns



A l'any 2015 és farà la segona part de "Yo, Robot", però aquest cop no serà en format de película.

Isaac Asimov va plantejar aquestes tres regles:

  1. No danyar als éssers humans.
  2. Obeir als humans a menys que això violi la Regal I.
  3. Defendre’s a menys que això violi les Regles I i II.

Aquestes regles s’imposarà als nous robots de EEUU. Fa ven poc van enviar el primer robot a Iraq controlat per ordinador, la qual la missió destinada al robot és desactivar bombes, i té la capacitat de disparar 1000 bales per minut. Aquest és el primer pas d’una generació de robots destinats a la guerra.

L’empresa que es dedica a la construcció d’aquests robots amb nanotecnologia és la iRobot, la qual la principal activitat dels robots són facilitar la vida a casa, com per exemple robots destinats a netejar el terra. Colin Angle (Director executiu de iRobot) va anunciar que s’invertiran milions de dòlars per construir robots destinats a l’exèrcit, en un termini de 10 anys. Això implica, que es substituirà els robots per els soldats, perquè quan un soldat es jubila té un cost, la qual provoca una gran pèrdua econòmica, a més els robots destinats a ser soldats podran fer missions sense que un soldat es jugui la vida, a més els robots tindran una mobilitat millor que un soldat.

 
Multen a un DJ a 1,4 milions d’euros per pirateria
divendres

Un dels DJ més coneguts a Itàlia va ser arrestat el cap de setmana passat en una discoteca a prop de Roma.

La policia va trobar en la discoteca 500 vídeos pirates i més de 2000 cançons MP3. El DJ va ser detingut per utilitzar música pirata en la seva actuació però no va revelar el seu nom, però per els rumors que corre es deu tractar d’un DJ brasiler molt conegut a Itàlia.

Aquesta és la primera vegada que s’imposa una multa a un particular per utilitzar musica il·legal.




 
Commodore torna amb forma de reproductor MP3
diumenge

La empresa Yeahronimo Media Ventures, va comprar el nom de Commodore per 33 milions de dòlars a finals de l’any 2004. Va adquirir aquesta marca per produir nous productes durant el segon trimestre d’aquest any. Es tracta de reproductors de mp3 eVIC i Mpet II.

La marca Commodore esta asociada fortament a la Commodore 64, una computadora de 8 bits, la qual fou una de les primers Pcs per a llar entre els anys 1982-1993.


 Característiques Commodore eVIC:

-20 Gigues d’emmagatzematge.
-Reprodueix MP3, WMA i Ogg.
-Port USB 2.0
-28 minuts de buffer anti-shock.
-Compatible MaC i PC.
-Preu: 289 €




Característiques Commodore Mpet II:

-Memòria flash de 512 MB – 256 MB.
-Port USB 2.0
-Reprodueix MP3, WMA
-Connexió a “Commodore World”. (Descarga de música ON-Line)
-Sintonitzador de FM.
-Gravació de FM.
-Preu: 109 € (512 MB) – 89 € (256 MB)




 
Mercora, la ràdio P2P
dijous



Mercora pot accedir a altres ordinadors mitjançant el sistema "streaming", però no permet la transferència d'arxius.

Aquesta plataforma actua com una ràdio, la qual cosa evita els problemes legals associats a les tradicionals sistemes P2P. El grup inversor Norwest Venture Capital ha invertit 5 milions de dòlars en aquest projecte, la qual cosa implica un interès d’ingressos a curt termini.

Mercora ja té uns 300.000 on m’incloc. Per experiència dir, que és un bon sistema, des de el PC de casa instal•les el software, crees la carpeta on insertar la musica o vídeos que desitgis, i des de una altre ordinador (també instal•lar el software corresponent), poder escoltar aquests temes musicals. Encara que el servei es gratuït en l’actualitat, els creadors de Mercora van anunciar que estan esperant a que creixi la base d’usuaris per oferir un servei de pagament. No obstant, es mantindrà sense modalitat de pagament, és a dir, aprofita ara que esta gratis.
 
Un nou virus informàtic insulta l'usuari amb text i veu
divendres
Text extret de "Agencia EFE":

Madrid.- Un nou cuc informàtic, el Cisum.A, insulta l'usuari mostrant en pantalla el text «you are an idiot» (ets un idiota) al mateix temps que reprodueix un arxiu MP3 que repeteix la mateixa frase, segons va informar ahir l'empresa Panda. Cisum.A es propaga automàticament en xarxes informàtiques de manera que quan l'usuari executa l'arxiu infectat aquest es copia amb el nom ProjectX.exe en el directori arrel de les unitats compartides de l'equip. El cuc, a més d'insultar, s'assegura que l'aplicació s'executi cada cop que es reiniciï l'ordinador i crea així diverses entrades al registre Windows. Un altre dels efectes de Cisum.A és que acaba els processos pertanyents a aplicacions antivirus i de seguretat informàtica, fet que deixa els ordinadors desprotegits respecte a altres possibles atacs de virus o pirates.


Pot escoltar aquesta frase a Archiu MP3