...retornem a la vida real...
dillunsDesprés d’unes llargues vacances ...retornem a la vida real..., això si amb les piles renovades i ben renovades. Uns mesos on no he trobat en falta la tecnologia punta però si escriure en el blog.
Deixant de banda la meva vida privada, aquests dies he estat visitant blogs de soldats d’USA o EEUU residents en d’Iraq. A més de saber matar tb saben escriure blogs... però crec que aquests blogs estan supervisats per USA, no crec que escriguin en contra de la guerra i tot això.
Un dels blogs més populars és del vell militar Mudville Gazette, la qual un dia va denunciar com a falses una informació divulgada per la CNN on afirmava que l’exèrcit americà disparava a propòsit en contra els periodistes. Finalment, van fer fora al jefe de les noticies de la CNN. Tot això Mudville ho va explicar al seu blog, una bona propaganda per tenir milers de visites.
Pel que fa el Blog de Blackfive és també uns dels blogs més importants i més llegits, aquest no l'he llegit al veure un anunci anticomunista al seu blog xD.
En la web “The Ring” trobareu més de 280 blog sobre soldats...

A partir d'avui comença la nova temporada xD