Avui tinc 21 anys...
dijous

Bueno avui faig anys… “21 anys” hem queden 79 pels 100, que si comparem amb els anys que té el univers... deu nido... no són res 21 anys.

Encara que sigui el meu cumple.. jo aquí posant un post com ha de ser. Avui va de Gadgets... (Si heu vist l’”Instpector Gadget” entendreu pq gadgets....)

El primer Gadgets que us proposo va destinats per a treballadors d’una oficina. El funcionament és ben simple, si us ve el jefe per darrera o el sentiu que s’acosta.. només trepitjant el pedal (Veure imatges) us reemplaça el joc que esteu jugant o els vídeos que esteu visualitzant, i us canvia per una altra pantalla on surt excel, word.... jeje ho típic d’una oficina. Ah una cosa el seu preu és bastant econòmic uns 50€.


L’altre és destinat per a frikis de l’esport i de l’ordinador, tb per a un jefe que està a l’oficina i s’avorreix, i vol treballar una mica. Consisteix en posar-se sobre la bicicleta i bueno després ja sabeu.. jeje, és com estar en una sala de jocs.. però suant de debò!! A més si hi ha una pujada costa més.. com en la vida real. No tinc el preu d’aquests gadget però segur val més de 50€ siii.