Vulnerabilitat en Firefox , tranquils...
dimarts

En la web de Seguridad Internautas ens diu... La nova versió de Firefox i els anteriors són vulnerables a l’execució de codi, programes, etc. sense permís de l’usuari.

Encara no hi ha cap parxe per aquest problema, però segur que no falta gaire temps per proporcionar-nos un parxe. En la web ens diu una forma de solucionar el problema temporalment, però té els seus problemes...

La solució que ens dona és deshabilitar l’opció Javascript...

Menú de Herramientas -> Preferencias -> Características Web, i desmarcar “Activar Javascript”.


Els problemes, que m’ha passat a mi..., es quan accedeixes a webs amb codi javascript... bueno no falta dir-ho.. xD, molt bé no funciona... Espero que no tardin en posar un parxe o una nova versió, ja que amb Internet Explorer ja en tenim de problemes, confiem.

També dir que fa uns dies el Google va posar un software per al public, la qual accelera la velocitat dels navegadors... i que ha passat.. el software ja no te’l pots descarregar, ja que hi ha bastants bugs. Però la web del Google, diu: “Muchas gracias por su interés en Google Web Accelerator. En este momento hemos llegado al número máximo de usuarios y estamos trabajando activamente para poder aumentar esta cifra de usuarios que podemos soportar”, sisi jejeje xD. Se que Yahoo s'han avançat bastant, però senyors Google’s no us poseu nerviosos, que nosaltres seguirem confiant amb vosaltres.