"Publicidad NOO!, Gracias"
dimecres

Fa ven poc va ser detingut un noiet de 18 anys, anomenat Anthony Greco que resideix actualment a Nova York, per practicar “Spim” (Similar al Spam, però més problemàtica, ja que l’usuari no podrà ignorar fàcilment la publi... xD). Aquest noi feia servir MSN Messenger, Yahoo Messenger o MySpace.com, per tal d’enviar publi, això si sempre de forma il·legal. Al final per capturar-lo, la poli li van parar una trampa, consistia en fer-se passar treballador de l’empresa MySpace.com i organitzar una cita amb el noi, la qual ell acceptà, i clar... la poli estava allà esperant-lo...., una cosa li pot caure 18 anys de presó.

Lo millor de tot es que la publicitat està a tot arreu, ara els nous videojocs incorporen publictat, la qual mentre juguem podrem veure pancartes de Coca-Cola, Intel, Nestle, Honda o Donuts. De moment el nou Splinter Cell i Anarchy online els incorporarà. Ah l’empresa que ha organitzat tot aquest moviment és la “Massive”.

Però el que m’agradaria més, es que la publicitat de casa o “correo comercial, me puede abrir?” sigui també il·legal, ja que a la bústia de casa meva també tinc un antispam, però en forma d’adhesiu, la qual diu ... “Publicidad no, Gracias” però no funciona massa bé... perque sempre acabo amb fulletos de “Se busca piso en esta zona” o “Catálogo Primavera Decathlon”...