Paris Hilton una vegada més hakejada
divendres

Ja fa un temps que algú, molt simpàtic, va penjar un vídeo molt íntim d’ella a Internet, la qual va donar la volta al món.

Una vegada més li ha tornat a passar, però ara li han hakejat el seu mòbil. El tema és que ella utilitza el sistema T-Mobile, la qual incorpora accés a Internet, correu electrònic i càmera fotogràfica. Encara no se sap com els personatges han entrat al seu móbil... però jejeje ara ve lo millor, es que ella té una mascota que se l’estima molt però molt pos imagineu, només cal saber el nom d la mascota i posar-ho al password... sisi i ara ve lo millor de tot, si no t’en recordes del pass et surt una pregunta... la pregunta que tenia era...Quin és el nom de la teva mascota preferida?? (Sense comentaris).

El haker no s’ho va pensar dos cops i va penjar tota l’agenda a Internet, la qual hi havia de tot, números de telèfons... (com sabeu Hilton és la heretera hotelera del HILTON i una estrella de televisió, la qual té molt contactes i molts telèfons, pos imagineu).. aquest són uns quants:

EMINEM = 1-917-776-7643
Vin Diesel = 1-310-279-6312
Roddick, Andy = 1-512-228-2207

Entre d’altres, com Christina Aguilera, Avril Lavigne,Lindsay Lohan, Fergie (Black Eye Peas), Anna Kournikova, Ashley Olsen

No només tenia telèfons sinó també totes les fotos que posseïa al mòbil (fotos sense comentaris), i tots els correus que escrivia o rebia… tota una historia.A més, ja li pa passar tot això fa un temps però no va ser tan greu com ara, lo bó es que un cop que li van entrar aquella vegada, Paris no va tenir la remota idea q un cop hakejat va bé de canviar d'usuari o de contrasenya, no ho se, però de segur que jo hagués canviat minimament de contrasenya.

Tot i que té 24 anys és tot un cas, i sempre es pregunta.. Perquè em passa tot això a mi? ... però noia si tinguessis una mica de cap no et passaria tot això, encara tens temps de canviar , i una cosa no gastis el temps parlant!.